Freelance (SEO-) copywriter
Telefoonnummer: 013 - 303 00 93

Schrijven

Bureau Taalvast schrijft

 

Een website wil gevonden worden. Een webtekst wil lezers overtuigen. Zodat jouw bedrijf meer mensen bereikt. Een goede tekst moet dus aan een hoop dingen voldoen. Of het nou een tekst voor een website is, of een tekst voor een brochure. Zeg je wel precies wat je bedoelt? Spreek je de juiste mensen aan met je toon? Breng je het juiste gevoel over? Maak je de indruk die bij je (bedrijf) past?

Tekst is marketing

In een goed verhaal komt je bedrijf over zoals het ook écht is. Lezers weten dan meteen wat ze aan je hebben. Bij een website werkt dat weer anders dan bij een brochure. En bij jouw bedrijf past weer een andere toon dan bij je collega of concurrent.

Huistaal voor je bedrijf

Wat past bij jou? Dat is belangrijk om te weten vóórdat je gaat schrijven. Bureau Taalvast verdiept zich in je bedrijf en doelgroep om de juiste tekst te schrijven voor je brochure of website.

Voor elke klant ontwikkel ik een huistaal. Een taal die past bij je bedrijf en bij je klanten. Daarmee communiceer je impliciet wie je bent. En je spreekt je klanten rechtstreeks aan waardoor je ze wakker schudt en enthousiast maakt voor jouw dienst of product!

SEO-copywriting voor je website

Een website moet vindbaar zijn. Om je dienst of product te verkopen investeer je in een goede website. Het is natuurlijk jammer als niemand die website bekijkt. Potentiële klanten die op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt, willen je vinden. Daarom is het belangrijk dat jouw website gevonden wordt door precies dié (be)zoekers.

Bureau Taalvast helpt je daarbij door je website beter vindbaar te maken. Door goede content te schrijven en door zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe te passen. Een tekst vooral voor de mens maar ook een beetje voor de machine dus.

Naast copy, doet Bureau Taalvast ook aan concepting. Nieuwsgierig? Ga naar Bureau Taalvast bedenkt!